Ofertes

Altres

Acompanyament—Puc escoltar, acompanyar a llocs oficials. (Monti_olot)
Botanica—M'estic formant com guia de la natura,ofereixo passeig botànica,per aprendre les noms de les plantes i dels arbres (marleen_olot)
Classe de Tai-xí—Puc oferir una classe d'iniciació al Tai-xí i al Chi Kung. (paumatell_olot)
Llegir llibres en català—Estic preparant-me per fer S1 (suficiència1) en català, per això vull oferir el servei de llegir llibres per les persones interessades ( la idea és per anar millorant la meva capacitat d'expressar-me oralment i tenir un bon vocabulari). El servei serà gratis. (John_olot)
Meditació—Vols començar a meditar? Vols conèixer els beneficis de la calma mental? Vols saber què és mindfulness? Et puc donar petits i senzills consells i/o podem fer una estona de pràctica. (monts_olot)
Orientació Social —Educadora Social s'ofereix per orientació: - Als joves - Als pares per problemes amb Adolescents i altres. - Familiars i socials - Mediació entre persones. (FHP_olot)
Taller de contes i titelles—Poso al vostre servei la meva experiència explicant contes i interpretant titelles, i us puc ajudar a treure el vostre artista. (Alma_olot)
traducció—Ofereixo traducció de textos de l'anglès al català o castellà. (monts_olot)
Treballs a la Naturalesa—Puc ajudar i fer feines a la naturalesa com: de jardiner, cavalls, camps, ... Truquem al Telf, no faig servir l'ema-il. Gràcies. (FCOLO_olot)
Una mica de tot.—Me ofereixo per neteja casas, cambiar cortinas,enar de comopras etc. (Nilus_olot)

Art i artesania

Acompanyament cultural—Acompanyar persones grans i amb problemes de mobilitat a visitar exposicions, museus, fer lectures i comentar-les, llegir diaris, cantar; vaja, companyia amb molta alegria! (pilar_olot)
ajuda a decorar—puc ajudar a decorar la teva llar o local (victoria40_olot)
Aprendre a arreglar persianes (de les antigues**)—Activitat 1h - 2h Aprendre a canviar la corda que fa possible que la persiana puji i baixi. Si no és aquest el problema de la persiana (alt percentatge) l'activitat consisteix en cargolar i descargolar entre 10 i 20 cargols i l'activitat passa a ser de minuts. (violeta_olot)
Aprendre a canviar la càmera o pneumàtic de la bicicleta—Activitat 1/2 hora. Eines / Material: bicicleta, pneumàtic o càmera extra, bomba d'aire o "manxa". Posteriorment es pot apendre a apadassar càmera (violeta_olot)
Aprendre a canviar la roda del cotxe—Activitat 1/2h-1h depenent del model de cotxe. Consisteix en apendre a canviar la roda del vehicle que s'usi. (violeta_olot)
Artesanies—M´agrada tot el tema dels treballs manuals i especialment amb la fusta, reaalizació de murals , escultura etc... (CARLES_olot)
Ceràmica—Faig classes esporàdiques de ceràmica i modelat. No faig torn, però es poden fer bols o plats amb altres tècniques. (Brunsa_olot)
Cistelleria—Puc ajudar a fer un cistell de bolets.les sessions però són llargues. tot un matí. i s'ha de demanar amb 10 dies d'antelació. (Brunsa_olot)
Classes de diabolo (circ)—M'ofereixo a ensenyar utilitzar el diabolo, ja que he fet espectacles i he ensenyat a nens petits. (sergii94_olot)
classes de manualitats—Un grup de persones ens agrupem i creem realitzacions plàstiques amb les diferents tècniques que us puc ensenyar. Temàtiques com Nadal, Sant Jordi, ... (gemmascrapolot_olot)
Decorar i dibuixar—Classes de dibuix, il.lustració, sobre el suport que es vulgui, tant sigui inventat com imitant alguna obra ja feta. (Brunsa_olot)
Determinació d'artròpodes—Puc ajudar-vos a trobar un nom (fins allà on es pugui) d'aquell bitxo que pica, que fa una plaga o que simplement voleu conèixer millor (rafael_carbonel_olot)
Enquadernació i cartronatge—Elaboració de llibretes i/o agendes de forma artesanal fent servir la teva creativitat. Podem també construïr emmagatzemadors de cartró molt útils i decoratius ala vegada. (nabila_olot)
Escultura—Vols apendre a fer escultures? Sóc Escultora i estudiant de primer de pintura de l'Escola d'Art. (Ida_olot)
Fer baixos pantalons i altres—Ensenyar i fer baixos de pantalons i faldilles. (MARIANGELS_olot)
flor amb peles de taronja—Es pot fer una flor amb la pela de taronja i fer la sarvir per decorar el que tu vulguis. (flor_olot)
Ganxet i Mitja—Ser fer ganxet i mitja. Aprendre'n és molt fàcil i distret. No costa gens aprendre. (Fina_olot)
Iniciació al Tricot —Si vols aprendre a fer mitja/tricot i fert-te o fer per regalar un jersei de llana o bufanda, et puc ensenyar els primers passos. És molt fàcil! (FHP_olot)
iniciacio o encarrecs a punt de mitja—Punc ensenyar-te els principis basics per fer punt de mitja, o ajudar-te si vols fer una petita labor, o fer-la per tu (gemma_olot)
manualitats—Ser fer tapis, cistellets de sabons, cuixins i catifes ("alfombras"), macrame, decoració d'estovalles..... (nbh_olot)
Manualitats per nens—Treballs de plàstica per a nens/es de 6 a 12 anys. - collarets i arrecades fetes amb fimo - punts de llibre amb flors i fulles seques (Pinga_olot)
Muntatges de flors—Decoració amb flors, com centres de taula,etc. (teresab_olot)
Patrons Burda—Puc ensenyar com treura patrons de confeccio de la revista Burda (GARROTXA_olot)
Petites tasques Llar—Cosir, fer mitja, cuinar... (GloriaV_olot)
Porcellana freda—Podreu fer les vostres creacions en porcellana, mitjançant materials senzills i barats com ara farina i cola. (nabila_olot)
Puc cuidar la teva roba...—...això vol dir: fer la bugada, estendre,plegar, desar,ordenar... m'encanta endreçar armaris! (pilar_olot)
Puc regar les vostres flors i tenir cura del jardí—Com que m'agraden molt les flors i els jardins, puc cuidar-vos-els si marxeu o si voleu tenir-los nets i endreçats (poda,neteja de fulles seques...). (pilar_olot)
punt de creu—Pun ensenyar-te les nocions bàsiques per fer punt de creu- (gemma_olot)
Punt de creu—Et puc ensenyar a fer punt de creu amb una tècnica que queda tant bonic per davant com pel darrera. Sense cosits ni fils al dors. (Maduixa_olot)
Reaprofitament de samarretes—Amb samarretes podem fer moltes coses. Aquelles que més en estimem, les podem reparar/apedaçar o podem retallar el logo per posar-lo en una de més nova. O fer el nostre propi diseny. O si son moltes, desfer-les per fer-ne filatura i cabdell per després utilitzar-les i fer de tot amb ganxet o mitja. (Roba2use_olot)
Reaprofitar uns pantalons—Reaprofitament de roba, amb uns pantalons en podemfer moltes coses: apedaçar-los per tornar a fer-los servir. Però també, transformar-los en una faldilla, en un bolso o un organitzador amb butxaques per al cotxe o per radera la porta. (Roba2use_olot)
Restauració de mobles—Puc ensenyar com donar una nova vida a un moble vell, tècniques de restauració. També t'el puc restaurar el teu gust (AnnaS_olot)

Coaching

Acompañamiento y orientación—Te ofrezco apoyo, acompañamiento y seguimiento y orientación en procesos de cambios personales y/o profesionales. Soy Trabajadora Social con experiencia y terapueta. Soy una persona comprometida con mi propio crecimiento personal. (emilia_olot)
Coaching per Mares i Pares—Avui més que mai acompanyar els nostres fills és un gran repte. El Coaching t'ajudarà. Anima't a provar-ho. (RM_olot)
Coaching Personal—El coaching és un catalitzador i accelerador que contribueix al fet que aconsegueixis els resultats que desitges més ràpidament i amb major seguretat. I això en qualsevol àmbit de la teva vida en el qual ho desitgis utilitzar: Personal, professional, laboral, familiar o social. Avui pots començar. (RM_olot)
Sessions de coaching—Necessites millorar algun aspecte de la teva vida? Les respostes són a dins teu. El coaching t'ajudarà a trobar-les. (jcoliver_olot)
sessions de tapping—Ofereixo ensenyar tapping i fer.ne per a resoldre tot tipus de temes........molt efectiu ansietat, deixar de fumar, bloqueijos (victoria40_olot)

Compres i comerç

Compra semanal.—Si alguna necesita que li fagui la compra semanal o alguna compra en concrec, estic oberta a la oferta. ( Nilus ) 636 26 70 24 fina.garrotxa @gmail.com (Nilus_olot)
Fer encàrrecs, comprar...—M'ofereixo per fer encàrrecs, acompanyar a comprar, etc. a les persones que ho necessitin. (nadia_olot)

Cuina

Cuina natural y macrobiótica—Puc ensenyar-te a cuinar plats macrobiòtics, alcalins i vegetarians. Asesoramieto en règim alcalina, vegana i macrobiòtica. (Ada_olot)
cuinera—ajudar a crear menús saludables, alimentació equilibrada,sense gluten, per fiets, pastissos,pa fet a casa... (Yolandi_olot)
Cuscus —Soy Gambiana y vivo en Olot y te puedo enseñar a cocinar Cuscus de diversas maneras. (Nyima_olot)
ELABORACIÓ DE PASTISSOS—M'ofereixo per elaborar tota classe de pastissos per celebracions, bateigs, aniversaris de casament, despedides, etc... (JOBESE_olot)
Enològia—T'has preguntat mai com es fa el vi? T'ho esplico (Maduixa_olot)
Ensenyar a amassar a mà—Puc ensenyar diferents receptes on l'amassat és la part més important i difícil. Com fer pa de motlle, pizza, coca de forner, panets de viena... l'únic que necessitem és farina, llevat, salt, aigua, paciència i les nostres mans. (AnnaS_olot)
hamburgeses vegetarianes—proposo un taller de fer hamburgeses vegetarianes. Minim 3 persones (marleen_olot)
Pa casolà—T'ensenyaré com fer-te el pa a casa de manera artesanal. (Sauc_olot)
Pastisos —Hola et puc ajudar a fer pastissos tradicionals,de fruita,sense res,de colors.Ho passerem molt be... (luna_olot)
Pastissos per llaminers—M'ofereixo per ensenyar a fer pastissos fàcils, ràpids i senzills.(Maria) (Maria_olot)
Reposteria Africana—Soy Gambiana y vivo en Olot. Te puedo enseñar a cocinar y a preparar pasteles y postres típicos africanos. (Nyima_olot)
TALLER DE PASTISSERIA—M'ofereixo per fer tallers de pastisseria dolça o salada. Per grups o a nivell particular. (JOBESE_olot)
Tastar vins—Puc ensenyar-te els passos per tastar vins (Maduixa_olot)

Cultura

Converses en català per a nouvinguts—Puc assesorar i/o acompanyar a esdeveniments socials i culturals que es porten a terme a Olot i la comarca Garrotxa. (paumatell_olot)
Lectura—Llegir per persones que no ho puguin fer però els agradi la literatura. (montsec_olot)
Visites guiades per la Garrotxa—Soc guia acreditada pel Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i ofereixo visites. Aquest dissabte 2 de maig a la tarda faré Croscat i La Fageda. A cada lloc hi estarem entre una hora i una hora i mitja. (DFernandez_olot)
Viu —Puc assessorar-te o acompanyar-te a diferents esdeveniments socials o culturals que es portir a terme a Olot i la comarca. (paumatell_olot)

Cura d`animals

Cuidadora de peluts....—Soc persona responsable i compromesa, amnat dels peludets, os cuidare i mimare el vostre, si mel dexiu per quant tingueu necesitat, tambe os ho puc pasejar o bayar etc.... ( Nilus ) 636 26 70 24, fina.garrotxa@gmail.com (Nilus_olot)
Cuidar gossos—Per si necessiteu que us passegi al gos o que me'l quedi unes hores o un dia. (Alma_olot)
passejar gossos—tenir cura de la mascota i passejar-la (achamorro3_olot)
passejar gossos—M'agraden molt els animals i des de sempre he conviscut amb gossos a casa meu. (mar3cr_olot)
Passejar/cuidar gossos—M'ofereixo per passejar i cuidar gossos i gats. Si per qualsevol motiu un dia o durant uns dies no podeu cuidar de la vostra mascota jo m'ofereixo per cuidar-la. (Nani_olot)
passejo gossos—Puc passejar gossos per la zona de SAnt Pere Màrtir (bros_olot)
Tenir cura de gats—Quan vulgueu marxar, tindreu els gats ben cuidats i alimentats. N'he tingut molts i m'agraden tots! (pilar_olot)
Veterinària—Sóc veterinària. Em podeu demanar opinió d'algun cas (Bertabancdeltem_olot)

Cura de nens

Acompanyar infants—Puc acompanyar infants en diferents moments de la vida: quan els pares no puguin estar amb ells, quan se'ls hagi de portar o anar buscar a escola, a les vacances, dinar, sopar junts, jugar amb ells, llegir, riure, anar a fer un vol... sóc Pedagoga i estic encantada de poder passar temps amb els nens i les nenes! :) (Carol_olot)
Cangur—Puc fer de cangur,de nens de totes les edats.Tinc molta experiencia. (Angi_olot)
Cangur—Soc mare, monitora de lleura adoro la mainada i tinc molta experiencia, tambe en nen especials. M'ofereixo per lo que calgui, cuidalse, bayal-se, berenar, sopar, jugar etc. etc....Tambe mel puc kedar a dormir el finde a casa meva, tinc un fill. ( Nilus ) 636 26 70 24, fina.garrotxa@gmail.com (Nilus_olot)
CANGURO.—--Cuidado de Nens. (Alicii.)
Cuidar infants—Per si necessiteu algú que s'ocupi del vostre fill o fills. (Alma_olot)
cuidar infants—M'ofereixo a tenir cura d'infants. Tinc experiència. (nadia_olot)
cuidar infants—M'ofereixo per a cuidar infants. Experiència en el lleure amb nens/es amb necessitats especials. (soncor_olot)
cuidar nens—Vigilar, jugar, ajudar amb els deures, etc. Sóc estudiant de psicologia i tinc experiència amb nens ja que he fet de monitora durant diversos estius en casals d'estiu. (mar3cr_olot)
educadora social—tenir cura del nens en hores puntuals; anar a cercar-los al cole,activitats i estar amb ells a casa. (Yolandi_olot)
puericultura—Hola tinc experiència i preparació per cuidar nens,algunas tardes tinc lliure,anar a buscar-los a la escola donar-los el berenar,jugar, ajudar a fer deures,portar-los a extraescolar i anar-lo a recullir.Tú demana i ho arreglarem,no sempre puc. (luna_olot)
Tenir cura de mainada—Més en els aspectes lúdics i de coneixements que en el d'higiene o alimentació. (pilar_olot)

Ensenyament

Ajuda nivell inicial d'anglès (afeno24_olot)
Alfabetització individual o grupal—Classes d'Alfabetització, en Català. Clases de Alfabetización, Español. (FHP_olot)
AUTOCAD—Realització de plànols 2D i 3D, per fer nova distribució d'espais o per saber els m2 del pis/casa. (301283_olot)
Classes d'ESO—Puc donar alguna classe puntual de suport d'ESO (nbh_olot)
Classes de català o castellà—Puc donar un cop de mà en les classes de català o de castellà de l'ensenyament obligatori o en l'aprenentatge de les persones adultes. (coller_olot)
Classes de català per a adults—M'ofereixo per donar classes de català per a adults que vulguin aprendre'n o preparar-se per alguna prova de nivell B o C. (puckminnie_olot)
Classes de comptabilitat —Necessites classes de comptabilitat? Per estudiants de batxillerat o modul formatiu o bé per interessats en aprendre les nocions bàsiques. (FHP_olot)
classes de pintura—Dono classes de pintura amb tècniques diverses: aquarel.la, oli, pastels,.... (victoria40_olot)
Classes de reforç—Ofereixo ajuda per a estudiants de primària i secundària amb dificultats d'aprenentatge. Català, castellà, matemàtiques, socials... Totes les matèries excepte anglès. (paucaba_olot)
Classes de repàs—Professor de secundària per a donar classes de repàs per a alumnes amb dificultats (incloent primària), especialment assignatures de ciències. (rafael_carbonel_olot)
Classes particulars—Puc realitzar classes particulars fins a nivell de batxillerat en matemàtiques, física, electrònica... (AnnaS_olot)
Club de lectura—Introducció a la lectura per a nens/es de 6 a 10 anys. (DAR_olot)
conversa en anglès—tinc nivell mitjà alt i m' ofereixo per fer converses (victoria40_olot)
Correcció de textos—M'ofereixo per a la revisió o la correcció de textos en llengua catalana o castellana. (coller_olot)
correcció i traducció textos—Puc ajudar-te en la correcció i traducció de textos en català i castellà (Muntsa_olot)
Correcció textos—Et puc donar un cop de mà en l' elaboració i correcció de textos en català o castellà. (paumatell_olot)
Cuidar nens—Per cuidar nens petits,a partir de dos anys (irinas08_olot)
Qüestions de pedagogia—Ëstudio el tema dels valors a la família, l´educació, la polìtica i l´església. Per intercanviar opinions, aprofudndir en l´estudi etc... (CARLES_olot)
rehabilitaciòn corporal —A traves de estiramientos, posturas de yoga, potenciar, respiraciones... lograr la toma de conciencia corporal que te permita conectar con tus bloqueos y necesidades y asi liberarlos (lila_olot)
Salud para la mujer—Información sobre los beneficios, usos, utilización de la copa menstrual. Hace un tiempo que la utilizo y estoy muy contenta.Deseo compartirlo con quien esté interesada. (emilia_olot)
Tasques escola—Puc ajudar, organitzar, revisar tasques escolars d'alumnes primària. (Monti_olot)

Ensenyament altres llengues

Ajudar amb el català i/o castellà—Conversar, aixì com ensenyar tant el català com el castellà. (MIRIAM_olot)
Anglès per a principiants—Adreçat a persones que tenen un nivell molt baix d'anglès o cap. Es pot aprendre vocabulari bàsic, frases senzilles per viatjar,... Tinc el títol de 5è de l'EOI. (TaniaG_olot)
Aprendre de català i castellà—ensenyar castellà i/o català (parlat i escrit) (achamorro3_olot)
Clares de frances—Sóc professora de francès i angles (marleen_olot)
Clases d'ingles—Soc holandesa i professora d'ingles i de frances (marleen_olot)
Classes d'alemany o anglès—Soc alemanya nativa i m'ofereixo a donar classes d'Alemany i o Anglès a Argelaguer. (jokeni_olot)
Classes de català, castellà i francès—Classes de català, castellà i francès a nivell d'ESO/Batx. Traduccions i correccions. Assessorament lingüístic per a tot tipus de documents: cartes, publicitat, etc. (paucaba_olot)
Classes i converses d'angles—Soc profesora retirada, m'ofereixo per fer classes d'angles tots nivells, tant de gramatica com de conversa. (Merce_olot)
Conversa en angles—Tinc un nivell mig/alt d'angles, m'agradaria conversar amb persones d'un nivell similar. (Tmac_930_olot)
conversa francès—Si necessites converses de nivell bàsic o mig, t'hi puc donar un cop de mà. (Mnoguer_olot)
converses d'anglès—Tinc coneixements mitjans d'anglès i m'agradaria practiCar conversant amb algú amb coneixements similars o superiors (Muntsa_olot)
English—Puc fer conversa i ajudar a llegir en engles (John_olot)
Ensenyar català, tots nivells i àmbits—Aprendre rient i esforçant-se (pilar_olot)
Fem conversa en català—Pràctica de català amb atenció als errors fonetics a partir de fets de cada dia com anar a comprar, anar a l'ambulatori, mirar revistes i el que convingui segons el nivell. Matins de dimarts a divendres. (pilar_olot)
idiomes—tinc nivell mig d' anglès i puc fer conversa (karmana_olot)
Learn English—Vols apendre Anglès? Sóc estudiant de quart de EOI d'idiomes, a part del Castellà i Català. (Ida_olot)

Ensenyament llengua catalana

Conversa català—Podem quedar i parlar en català per ajudar-vos a practicar-lo (Bertabancdeltem_olot)

Esports i animació

Caminar por la naturaleza—Me ofrezco para crear un grupo de salir a caminar estable. Estás interesado/a? (emilia_olot)
Classes d'estiraments—Classes d'estiraments per tothom, tant si necessites relaxar-te, compensar males postures o simplement sentir- te millor. (DFernandez_olot)
Classes de natació—M'ofereixo a donar classes de natació de nivell iniciació, mitjà o perfeccionament. O simplement per entrenar amb companyia. (301283_olot)
Dansa del Ventre —Classes de dansa oriental: treballar tècnica, fluïdesa, improvisació, moviment expressiu, treball del sòl pèlvic, coordinació... (oria_olot)
Excurcions per la Garrotxa—M'ofereixo per organitzar excurcions de diumenge per caminar per la Garrotxa. (Maria) (Maria_olot)
Guia excursions—M'ofereixo per guiar-te i acompanyar-te en sortides per la Garrotxa i el Ripollès de diferent durada i dificultat. (mtort_olot)

Fotografia

Fotografia—Tens una foto antiga deteriorada que t'agradaria recuperar, potser per fer-ne una còpia en gran per poder-la penjar? Sóc fotògrafa, tinc molts coeixements en el retoc d'imatge i et puc ajudar molt. (Meritxell_olot)
Fotografies professionals—Necessites bones fotos? de casa teva o d'algun objecte en concret? Sóc fotògrafa i puc fer que tinguis les fotos que necessitis. (Meritxell_olot)

Informàtica

Ajudar amb tasques d'ordinador (afeno24_olot)
Assessorament en Mòbils i Tablets Android—Treu el màxim rendiment al teu mòbil o tableta Android. Assessorament en configuració, millors aplicacions, trapassar contactes d'un mòbil a un altre i conservar-los per sempre! Coordinar-ho tot amb el PC o Macbook. (pingu_olot)
assessorament informàtic—Sofereix assessorament independent sobre noves tecnològies, informàtica i telecomunicacions en general. (hakd0c_olot)
Cartells,fulletons, anuncis xarxes socials...—Hola! Tinc estudis de disseny gràfic i puc ajudar-vos a crear un logotip, fulletons, targetes, pegatines i tot tipus de publicitat en general. També adaptar fotografies perqué tinguin bona resolució, mides i el que calgui. (Mari_olot)
Classes d'informàtica—Realització de classes d'informàtica bàsica, entorn word i excel, navegació d'internet i com realitzar un currículum vitae o carta de presentació. (AnnaS_olot)
Classes Excel—Aprendre l'entorn excel desde gestió de dades fins a taules dinàmiques. Una eina molt útil a l'abast de tothom que t'ajudarà en el teu dia a dia i laboralment. (AnnaS_olot)
EXCEL—Ofereixo clases d'Excel. Nivells Bàsic i Mitjà. Especialment per a gent adulta. (gatzara1_olot)
fer cartells o tríptics—Tinc coneixaments de disseny i informàtica per a fer tríptics i cartells o tarjetes. Tinc formació artística (victoria40_olot)
Fulles Excel—Vols fer una fulla excel per portar algun control ( economia domestica, hores de treball, oci...) ? t'ajudo a crear-lo amb formules per agilitzar la feina. (annac_olot)
Funcionament de les Xarxs Socials—Ofereixo ensenyar com funcionen les xarxes socials. (joana_olot)
Funcionament del PC a nivell d'usuari—Ofereixo ensenyar el funcionamet bàsic de l'ordinador i office (word, excel, power point) (joana_olot)
Informàtica—Ensenyo informàtica bàsica (Ordinador, Internet i correu electrònic) per aprenents (Especialment gent gran) (gatzara1_olot)
Mecanografia—Encara escrius amb dos dits a l'ordinador? T'agradaria poder escriure sense mirar el teclat? Jo puc oferir classes de mecanografia de forma senzilla i amena. (LauraComas_olot)
Necessites un blog?—Si algú està interessat en crear-se un blog i no sap com fer-ho, jo el puc ajudar. (Tmac_930_olot)
nivell bàsic—per a persones que s'inicien en aquest món (achamorro3_olot)
PHOTOSHOP—Ensenyaria photoshop bàsic per a començar a fer anar aquesta eina tan potent. (gatzara1_olot)
Reparació i manteniment ordinadors—Estàs pensant canviar el teu PC (de taula o portàtil) perquè creus que s'ha fet vell? Per què no provar abans de fer-li una mica de dissabte a veure si funciona millor. Per 2h et faig el manteniment bàsic, necessari cada cert temps per a què no minvi el rendiment de l'ordinador. (MarcBdT_olot)
targetes, tríptics—Tinc coneixements de photoshop per fer una tarja o un cartell artístic i informatiu. (Brunsa_olot)
Treu el màxim rendiment del GMAIL—Gmail és una eina gratuïta molt potent i amb moltes possibilitats. - Google Fotos: pots tenir totes les fotos del teu mòbil guardades automàticament al núvol, sincronitzat amb tots els teus dispositius, amb espai il·limitat i de forma gratuïta. Una eina imprescindible!! - Saps que pots sincronitzar l'agenda de contactes del teu smartphone amb el PC o Mac? - Pots compartir un Excel o un Word amb companys teus i utilitzar-lo tots a la vegada estan cadascú a casa seva i conservant-se els canvis per tots? Fins i tot pots visualitzar-los i editar-los des del mòbil o la tablet. - Tens un calendari molt complet que pots sincronitzar amb el del smartphone? - Pots organitzar el correu per tantes etiquetes (carpetes)com vulguis? - Pots fer vídeo conferències gratuïtes amb qui vulguis d'arreu del món amb una qualitat molt accceptable? - Tens un corrector ortogràfic amb l'idioma que vulguis pel correu? - Tens un contestador automàtic pels dies i hores que vulguis i amb el missatge que vulguis, pel teu correu? - Pots enllaçar el Youtube i el Picassa amb la teva compta de Gmail? - Pots crear un blog de forma gratuïta i molt pràctica? Gmail té un món de possibilitats molt interessants que el fet de conèixer-les et pot fer descobrir unes eines molt útils. (pingu_olot)

Lleure

caminades—M'ofereixo per preparar i acompanyar per fer rutes caminant per les rodalies d'Olot (AUBERT_olot)
Club de lectura per adults—Bones estones compartint lectures en català i castellà . (DAR_olot)
Papers de regal—Donar un toc personal als vostres papers de regal pintats amb diferents colors i objectes . (DAR_olot)
Pasta de sal—Detalls per personalitzar els vostres regals, divertits mòbils, per decorar el Nadal, festes etc ... (DAR_olot)
Taller d'introducció a la Hipnosi—Introducció al coneixement de la Hipnosi: Què és? Utilitats, perills i exercicis pràctics i avaluatius del nivell d'hipnosi que a priori tenim. (ADL_olot)
taller de Scrapbooking—Amb un grup de persones creem un taller per treballar les tècniques d'Scrapbook, Scrapbooking a partir del paper creen àlbum de fotos, punts de llibres, marcs de fotos, tot tipus de dissenys i tècniques. (gemmascrapolot_olot)

Música i entreteniment

Classes de guitarra—Classes de guitarra per a principiants, per cantar o acompanyar. (rafael_carbonel_olot)
Classes de música—Classes de música per a petits i grans, individuals o en grup. Flauta, piano i instruments Orff. Formació de grups corals i instrumentals. Tallers musicals. (paucaba_olot)
Classes de piano—Per a tothom que vulgui iniciar-se en tocar el piano i tinguin interès en tenir els coneixements inicials (RM_olot)
Conversa musical—T'agrada la música? toques un instrument i t'agradaria compartir l'experiència per a gaudir-la millor i rebre consells per a perfeccionar i/o evolucionar? Tinc l'Estudi a Argelaguer. (perepau_olot)
ENSENYAR A TOCAR LA GUITARRA (JOSEP_olot)
Et porto la biblioteca a casa—Si no pots anar a la biblioteca, et porto els llibres que més t'agradin.I les pelis. I els Cd .Jo me n'encarrego de tornar-los. (ariguasch_olot)
Iniciació a la gralla seca—Introducció a la gralla i a les tonades de ball de bastons. Possibilitat de tocar en un esbart. (Montsacopa_olot)

Obra i construcció

Millora de galliners—Assessorament i treball per a la millora dels galliners o altres instal·lacions per a aviram d'ús personal o familiar per a evitar l'entrada de salvatgines. (rafael_carbonel_olot)

Perruqueria i estètica

Esmaltat d'ungles amb gel—M'ofereixo tant a ensenyar la técnica d'esmaltat d'ungles, com a realitzar-lo. En el cas que vulguis aprendre, hauries de contactar amb mi i contribuir amb el material. (nabila_olot)

Salut i cura de persones

Acompanyament a gent gran—M'ofereixo per a acompanyament a gent gran ( encàrrecs, metge,...) (soncor_olot)
Acompanyament gent gran—Suport i acompanyament a gent gran en tasques diaris o ja sigui per fer companyia. (AnnaS_olot)
Acupuntura—Acupuntura i moxibustió (Quionia_olot)
Assessorament aromateràpia—Com utilitzar olis essencials i hidrolats tant a nivell cosmètic com a nivell terapèutic- medicinal. Propostes de receptes/fórmules, indicacions, posologies... També revisar fórmules que tingueu dubtes, etc. (oria_olot)
Atenció mainada i gent gran—Puc passejar amb avis i atendre mainada puntualment. (GloriaV_olot)
caminar, parlar—M'ofereixo per acompanyar a persones grasn a caminar o simplement per parlar (bros_olot)
Consells i hàbits de vida saludable i dietes personalitzade—Ofereixo sessions personalitzades d'hàbits i concells saludables per millorar la qualitat de vida, dietes personalitzades, canvis de dieta i com fer-los, remeis naturals pel dia a dia,etc... (joana_olot)
cuidadora—tenir cura de gent gran,ajudar a fer las gestions, acompanyament, dinar, pasetjgar.. (Yolandi_olot)
Cura persones —M'ofereixo com a Doula: http://www.doulas.es/definicion.html Acompanyament a futures mares, mares en el prepart i pospart per donar suport i ajuda en aquests moments tan especials. (FHP_olot)
Massatge tibetà—Massatge relaxant i curatiu, eficaç per calmar la ment, per les articulacions, la musculatura, la circulació i per tot tipus de cansament... realizat amb olis curatius. (monts_olot)
Massatges / acupuntura—Ofereixo sessions de massatge o acupuntura. (Mnoguer_olot)
MASSATGES DE RELAXACIÓ—M'ofereixo a fer tractaments relaxants com massatges corporals o podals. (jokeni_olot)
Meditació i tècniques de relaxació—Si estàs interessat en introduir a la meditació i en tècniques de relaxació, podem quedar per sessions individuals. (Ada_olot)
passejar—M'ofereixo per passejar amb persones grans o amb alguna dificultat motriu (Muntsa_olot)
Pintar, una experiència transformadora—El que ofereixo és un temps per pintar, per exemple dues hores quinzenals, podem fer-ho individualment o en grup, segons la demanda. Es pintura d’acuarel.la que es fa sobre paper mullat. Es una eina per l’equilibri emocional i físic. També es pot combinar amb altres procediments artístics procedents de la Pedagogia Waldorf. Estic estudiant Arteràpia Antroposòfica i he de començar a practicar-ho. Estic a tercer curs, només me'n falta un i tinc la supervisió dels professors . (Marpeto_olot)
REFLEXOTERAPIA PODAL—M’ofereixo per fer sessions de reflexologia podal. La seva finalitat és actuar de manera reflexa sobre els òrgans , articulacions, glàndules i sistemes del cós humà, ajudant a estimular les funcions de l’organisme, prevenir dolències i restablir la salut, potenciant la capacitat de regeneració i autocuració del propi cós a través del massatge de peus i mans. SANTI. (SANTI_olot)
REIKI—A traves de les meves mans reb l'amor que l'univers et te reservat, alleugera dolors, creant la relaxació pertinent per trobar força i la guia interna per avançar. (ana.deumil_olot)
Reiki—Tot pesa i no tens ganes de res? Sembla que no puguis respirar? Et sents cansat, desanimat, angoixat...? Troba el teu equilibri. (DAR_olot)
Sessió de Sanació Prànica—Ofereixo un sessió de sanació prànica per equilibrar chakras i netejar l'aura. (joana_olot)
Shiatsu—Ofereixo sessions de Shiatsu amb una aproximació al Shiatsu Zen. El Shiatsu és una teràpia manual d'orígen japonès que utilitza pressions (amb dits, mans, colzes..), estiraments, mobilitzacions, rotacions i contactes sostinguts sobre els canals i punts d'acupuntura per reequilibrar la circulació de l'energia del cos (Ki). Així es relcolzen els pocessos d'autocuració, de benestar i de creixement personal. És una tècnica preventiva i curativa. En el Shiatsu treballem a nivell més profund i subtil. I l'efecte és directe en l'estat emocional i mental de la persona a més de a nivell estructural. (MiquelGV_olot)
TERAPIA ESENIA—Les terapies esenies treballen amb la energia universal, la digitopuntura, el suau massatge amb olis essencials i el so. Creen un estat de pau i harmonia on retrobar-te i guarir-te i avançar en el benestar personal (ana.deumil_olot)

Servei tècnic

Canviar pantalles telefons mobils.—Si el tru mobil ho necessita,li puc canviar la pantalla. (SergeySerkov_olot)
Has punxat la roda de la bici?—Si se t'ha punxat la roda de la bici I no saps com es repara, t'ho ensenyaré a fer. (davidcc_olot)
Reparació d'electrodomèstics—Reparació d'electrodomèstics. excepte frigorífics, rentadores i aire condicionat (SergeySerkov_olot)
Reparació de cafeteres—Reparació de màquines automàtiques de cafè. Saeco, De Longi, todas marcas (SergeySerkov_olot)
Reparació de portàtils—Reparació de portàtils. actualitzar i substituir la pantalla. Processador, pantalla, disc SSD i la memòria RAM es compren per separat en Aliexpress (SergeySerkov_olot)

Serveis d´empresa

Ajudar a redactar memòries —Ajudar a redactar bé els escrits de persones que els costa, que tenen bones idees i bones experiències de vida però que els costa ordenar, redactar i deixar un text corregit en català. (pilar_olot)
Assessorament / Orientació —Orientació en emprenedoria social i/o privada. Assessorament en temes fiscals, laborals, de S.S., de societats i de comptabilitat. Si tens una idea o projecte també et puc ajudar!! (FHP_olot)
Assessorament en casos d'impagament d'hipoteques—Sóc membre de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH). Us puc donar un cop de mà a entrar a la Plataforma i a entendre com funciona el procés d'execució hipotecària. (jordigasulla_olot)
Decoració—Et puc ajudar en la decoració interior de la teva llar. (GloriaV_olot)
EMPRENEDORS—Et puc ajudar si necesites un plantejament a la teva empresa en tema laboral, contable i fiscal (lavipe_olot)
Problemes auditius—Puc aconsellar-te i assessorar-te en problemes auditius, et puc ajudar a adaptar-te a l'ús d'audifons a partir de la meva experiència (Maduixa_olot)
Servei de streaming—T'ofereixo una plataforma per retransmetre en directe per internet(streaming)cursos, conferencies, taller, jornades , congresos,... També podem gravar l'acte i penjar-lo a internet. (mtort_olot)
Taller economia domèstica—T'ajudaré a analitzar la teva economia familiar i a adquirir uns bons hàbits que et permetin arribar a final de mes i estalviar una mica cada mes. Et puc assessorar a posar ordre en les teves fiances i a recuperar el control sobre els diners. Servei adreçat a families i a grups: associacions, AMPA´s, etc. (mtort_olot)
Trámites administrativos—Me ofrezco para facilitar diferentes trámites administrativos, acompañando a la persona, o tramitándolo por ella, o buscando la información que precise. (emilia_olot)

Suport a Organitzacio BdT

Gestió de conflictes i mediació—Ofereixo orientació i ajuda professional per gestionar tot tipus de conflictes interpersonals, familiars, laborals, comunitaris, ... de forma dialogada i pacífica. Tinc formació (Màster URL Barcelona) i experiència en aquest àmbit. . (mtort_olot)

Suport a Voluntariats

A llegir llibres en Català—Estic preparant-me per fer S1 (suficiència1) en català, per això vull oferir el servei de llegir llibres per les persones interessades ( la idea és per anar millorant la meva capacitat d'expressar-me oralment i tenir un bon vocabulari). El servei serà gratis. (John_olot)

Transport

SERVEI DE MISSATGERIA OLOT - BARCELONA—Necessites alguna cosa de Barcelona? Ets a Barcelona i necessites alguna cosa d'Olot? Dos cops per setmana faig el trajecte Olot-Barcelona i puc fer de missatgera entre totes dues ciutats. (ariguasch_olot)
Transport—Tinc vehicle per ajudar aquelles persones que vulguin despraçar-se... També puc fer acompanyament,arreglar papers... (luna_olot)
Trasnport—Tinc vehicle i puc portar algú que ho necessiti. (afeno24_olot)

Treballs de jardineria

Coloborar—Me ofrezco para colaborar en trabajos de jardineria y/ huerto. (emilia_olot)
Horta—Ofereixo ajuda i orientació en el cultiu ecològic de verdures i hortalisses. En horts en producció puc colaborar en el que faci falta. (Sauc_olot)
Jardineria—Treballs com podar plantes, retallar arbusts, plantar, desbrossar, sembrar, desherbar, recollir fulles. (oria_olot)

Treballs de la llar

Cleaning— ofereixo per fer netejas en general (John_olot)
neteja—me ofereixo per fer netejas en general rentar,planxar,t'ajudo a tenir neta y ordenada la teva llar. (luna_olot)
neteja—Puc ajudar en les tasques de la llar. (nadia_olot)